keskiviikko 20. heinäkuuta 2011

Pentumainen viikonloppu

Vitsit, olipa kiva viikonloppu Salossa! Perjantaina pikaisesti töiden jälkeen pakattiin kimpsut ja kampsut ja matkattiin Aleksin sekä Helmin ja Tiukun kanssa kotiin. Kotona oli koirien aitaus juuri valmistumassa ja kun Iitu oli ensin tervehditty pihalla, pääsi Aatakin ihmettelemään uusia kavereita. Meidät ihmiset Aata pusutteli heti huolella ja kaikki meni koirienkin tutustumisessa hyvin. Puolen tunnin jälkeen pystyi jo näkemään, että kukaan ei juuri ihmetellyt toisia eli nelikko pääsi juoksentelemaan ulkona ja sisällä ihan mielensä mukaan. Oli ihana nähdä isojen tyttöjen (=Iitu, Tiuku, Helmi) spurttailevan keskenään, mutta toisaalta myös hauska katsoa kun Saksan tytöt (=Helmi ja Aata) painivat. Saksan tytöt olikin selvästi samankaltaisin parivaljakko, Iitu ja Tiuku suhtautuivat Aataan pääosin kuin pientä pentua ei olisi ollut olemassakaan. ;)

  

Aatasta paljastui ihastuttavan avoin ja fiksun oloinen pentu, joka osasi ottaa rauhallisesti kun mitään ei tapahtunut mutta jaksoi kyllä painaa kun leikkitovereita riitti. Jos tapahtui jotain jännää, Aata seuraili innostuneesti hetken vierestä ennen kuin lähti tunkemaan keskelle tapahtumia. Sylissä viihdyttiin hyvin ja pöytäharjoituksetkin menivät herkkujen voimalla oikein hienosti! Leikkitahtoa löytyi muuten myös aika upeasti, sama se oliko leluna käpy, keppi, hihna vai oma pehmo niin helpolla ei tämä neiti otettaan luovuta! Harrastuspotentiaalia! :-)

  

Lauantaiaamu valkeni sateisena, mutta sopivasti puoleen päivään mennessä aurinko alkoi porottamaan. Hyvä niin, sillä Linda ja Fumiko saapuivat meitä tapaamaan. Voi söpöyden huippu, kun Fumiko ja Aata pääsivät pihalla leikkimään! Kyllähän sitä painia sitten riittikin :) Helmikin pääsi välillä pentujen joukkoon touhuamaan. Kivaa tuntui olevan!

  

Fumiko osoitti olevansa edelleen reipas ja avoin pieni shiba, intoa riitti touhuiluun ja väsy alkoi painaa oikeastaan kunnolla vasta monen tunnin leikin jälkeen. Lopulta kahvipöydässä pieni pehmoinen pennunpallero nukahti mun syliin ihan uupuneena ja siitä oli hyvä jatkaa kotimatkaa autossa nukkuen. Fumi yllätti muuten ahneudellaan, enpä ole ennen yhtä ahnetta pikkushibaa tavannut :D Koko pieni pentu meni aivan sekaisin pelkästä kinkun hajustakin! Fumiko myös juoksi aina valtavan iloisena luokse jos häntä joku nimeltä kutsui, Linda on tehnyt Fumin kanssa erinomaista työtä ja Aatan tavoin näen kyllä tässäkin pennussa paljon potentiaalia vaikka mihin :)

 

Oivoi, on ne vaan niin suloisia :) No, ehkä olen ihan tyytyväinen että voi nauttia pentujen seurasta vain silloin tällöin ja muuten keskittyä omien kanssa touhuiluun. Vastahan Helmi edellispäivänä täytti 7kk, joten pentuajoista ei ole vasta kuin hetki. Helmillä muuten alkoi juoksu lauantaina eli hän ehtii juuri sopivasti juoksemaan juoksunsa pois ennen elokuun tokokurssia :) Tiukun juoksua odotellaan tähän samaan syssyyn, mutta toivottavasti ei ihan vielä, koska lauantaina pitäisi mennä luonnetestiin" Varmasti mielenkiintoinen kokemus tiedossa, siitä enemmän seuraavassa postauksessa :)

Lopuksi vielä koko viisikon poseerauksia, kun kerrankin oli joku muukin valmiina kameran takana. Suuri kiitos tämän postauksen useista kuvista kuuluukin Fumin toiselle omistajalle Lindalle :)

AATA 11 viikkoa:

FUMIKO 9 viikkoa: 

HELMI 7 kk: 

IITU 6 vuotta: 

TIUKU 3 vuotta:

Ja miltä se sitten tuntuu kun koko viikonlopun touhuaa ja vauhtia riittää? No, kuva kertoo kaiken olennaisen :)


Kauniita unia :)

2 kommenttia:

  1. Olipa mukava lukea pentujen ja vanhempien touhuista. On ne vain suloisia :) Kiva, että kaikki tulevat noin hyvin juttuun. Upea lauma!

    VastaaPoista
  2. Kiitos! Tosi hienoa tosiaan että kaikki tulevat juttuun, Helmi oli vielä ekalla kerralla vähän turhan omistavainen musta Aataa kohtaa, mutta nyt mökillä sekin tuntui jo unohtuneen ja kaikki oli hyvää pataa missä tilanteessa vaan :)

    VastaaPoista