torstai 7. heinäkuuta 2011

Mikä se on? :D


Se on koira. Mutta se on musta. No, shiba se silti on, 10 viikkoa ja väriltään black&tan! :) 

Äitini haave kävi toteen ja Iitun kaveriksi muutti eilen pikkuinen mustuainen, viralliselta nimeltään We-Sedso Lady Liquorice. Pikkutyttö (jonka lempinimestä kiistellään vielä tämä päivä ;) saapui siskoni Riinan mukana Munchenista samalta kasvattajalta kuin Helmikin on. Sukulinjat tytöillä on kuitenkin ihan erilaiset, tämän pikkutytön takaa löytyy 3/4 japanilaisen kasvattajan (Enshuu Hirosesou) linjoja kun Helmi on lähisuvultaan enemmän jenkkiläistä ja eurooppalaista tekoa :) Lento ja kotimatka olivat sujuneet hienosti pomppuisasta lennosta huolimatta ja kuten videolla näkyy, Iitukin vaikuttaa olevan jopa ihan innostunut pikkupenskasta!

Kaksi "yllätystä" peräjälkeen täällä blogissa, vieläköhän tulisi lisää... No, ei hetkeen, ainakaan tietääkseni :P Suuri kiitos kuuluu Hellelle ja Jyttelle kun he taas antoivat näin lupaavan tytön hoiviimme! Lisää kuvia ja kuulumisia pikkutytöstä on tiedossa ensi viikolla, kun pääsen itse vihdoin kotiin palluttelemaan pikkupennua <3 

Matkan jäljiltä väsynyt pikkuinen uudessa pedissään

Tulevana viikonloppuna järjestetään muuten Maailmanvoittajanäyttely Pariisissa ja sekä Helmin, Fumikon että tämän "Mustikan" isät ovat kovassa kilvassa mukana! Ei muuta kuin peukut pystyyn!

4 kommenttia:

  1. Huippu söpö pentu, onnea onnea :) lisää kuvia odotellaan ;)

    VastaaPoista
  2. Kiitos! Vähän aikaa varmaan pitää kuvasatoa odotella, mutta reilun viikon päästä viimeistään :)

    VastaaPoista
  3. Oioi onnea ihanista vaaveista!! :)

    VastaaPoista
  4. Kiitos Anne! Syyskuun pentutreffeillä pääsee Saki painimaan näidenkin pikkuisten kanssa :)

    VastaaPoista