keskiviikko 27. heinäkuuta 2011

Agsaa

Agitreenejä on ollut sitten viime treenipostauksen jälkeen kahdet, viime viikolta tuli otettua lopuksi jopa ihan videonpätkä. Tuossa oli treenien viimeinen rata, hellettä sellainen reilut 25 astetta ja koiran ihan paras vauhti jo vähän hyytynyt, mutta ihan hyvin meni silti. :) Kepit on sujunut tosi hyvin viimeisimmissä treeneissä, videolla (tietysti :P) tulee yksi kämmi, mutta pääsääntöisesti on ne kyllä mennyt sujuvasti. 


Videon radassa ei nyt mitään sen kummempaa ole, pakkovalssi ekan putken jälkeen toimi näppärästi. Vikan esteen ennen puomia ois voinut kiertää toiseltakin puolelta ja sitä kuviota harjoiteltiin myös, mutta tuo miten videolla mennään tuntui melkein luontevammalta. Lopussa meidän treenileikkiä, eli "pupun" tappoa :)

Eilen treeneissä piisasi taas hellettä, mutta myöskin vauhtia! Kaikenkaikkiaan Tiuku on ollut kyllä ihan intona jo pidemmän aikaa, esittää aina muuten ihan mahtavaa tokoseuruuta kun siirrytään meidän vuoron koittaessa odottelemasta ekan esteen taakse. Jo siitä huomaa että toinen kyllä nauttii ihan tosissaan :) Eilen tehtiin pari aika lyhyttä rataa, rataan kuului ihan mielenkiintoinen kaartelu kahden esteen välillä. Mä kämmäsin alkuun pari kertaa kun en meinannut pysyä vauhdissa, mutta Tiuku meni hyvin. Ja muuten karkasi putkeen ihan hassusta kulmasta, just sen näköisenä että kyllä mä tiiän että tänne ku menee ni saa herkkua! :D On se ihana :) Haasteellisinta radassa oli puomi ja putken suu vierekkäin, Tiuku hakee luonnollisemmin puomia, mutta hyvin meni putkeenkin kun vaan teki vähän selkeemmän kulman sisäänmenoa varten, että linja on varmasti suoraan putkeen eikä puomille. 

Helmi ei ole juoksun takia päässyt tokoilemaan agitreeneihin, mutta sen kanssa ollaan harjoteltu lenkillä näyttelyjuttuja. Hyvin sujuu, juoksemiseen ollaan saatu paljon varmuutta näyttelytreeneistä ja se kontaktinpitokin on vähän vähentynyt. Ei haittaa häiriökään, Helmi tuntuu jo tietävän että kun hihna on tiukalla niin silloin vaan ravataan nätisti eikä siinä sen kummempaa. Saa nähdä miten käy sunnuntaina, tuomari on ilmeisen tiukka ja shiboja onkin ilmoitettu vain kolme. No, lähdetään vaan tekemään hyvää suoritusta ja viihtymään, eiköhän se siitä. :)

3 kommenttia:

  1. Heippa, tulin kurkkaamaan vihdoin blogiasi. Mukava, kun kerrot täällä kuulumisia shiboistasi.:) Menestystä sunnuntain näyttelyyn!

    - Johanna (Hki)

    VastaaPoista