tiistai 19. elokuuta 2014

May I present


"Mörssäri"
"Rinsessa"
"Lötköpötkö"
"Menomauno"

Penskat täytti eilen 5 viikkoa! Korvatkin alkaa kohota :)

8 kommenttia:

 1. Kylläpä ne on kauniita, ja ihan koiran näkösiäkin jo! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eikös! Omasta mielestäänkin ihan jo isoja koiria ;)

   Poista
 2. Aivan ihania mentusia <3 :) itse haaveilen omasta shiba kaverista joku päivä.

  VastaaPoista
 3. Paljonko näistä rotukoiranpennuista yleensä muuten pyydetään? Ihan vaan mielenkiinnosta kyselen niin tiedän mihin pitää joskus varautua :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Sanna! Shiboihin kannattaakin tutustua jo hyvissä ajoin, että ymmärtää hieman rodun sielunelämää ennenkuin sellaisen itselleen hankkii. En hetkeen ole kysellyt muiden kasvattajien hintoja, mutta ymmärtääkseni liikutaan 1500 euron kieppeillä. Meillä pennut ovat viime ja tänä vuonna maksaneet 1400 €.

   Poista
  2. Joo olenkin tutustunut rotuun jo pari vuotta :) mitä muitakin rotuja olen katsellut niin tämä on osoittautunut kyllä ihan minun roduksi. Jatkan innoissani blogi päivitystesi seuraamista toistaiseksi. Voihan se olla että joku päivä olenkin yhteydessä kunhan on vakituinen työpaikka ja mahdollisuus ottaa oma koira kaveriksi elelemään. Kiitos infosta!

   Poista
 4. Voi miten ihania nä kuvat on, vastahan mä eksyin tänne blogiisi katsomaan kuvia vastasyntyneistä ja nyt he ovat jo tämänkokoisia! Apua!
  Kuumehan näitä katsellessa vaan kasvaa, oma shibaneiti haetaan kotiin 'vasta' 10.10... :3

  VastaaPoista
 5. Voi että miten ihanat nimet! Ne näyttää niin pehmoisilta nalleilta <3 Tollasen pehmolelun kyllä ottaisi mielelään kainaloon. Toivottavasti sen oman shibani joskus saan! Voivoi, pentukuume on ihan mieletön.

  VastaaPoista