maanantai 18. elokuuta 2014

Lisää näyttelyitä

Harvinaisen aktiivista näyttelyrintamalla elokuussa! Tämä viikonloppu vierähti nimittäin lauantaina ensin Valkeakoskella kaikkien rotujen näyttelyssä Tiukun tyttären Kiran ja Helmin kanssa ja sunnuntai vastaavassa tapahtumassa Raisiossa vain Helmi seuranani.

Taas oli aikainen herätys, sillä ajomatkaa oli yli pari tuntia kun kävin Helmin poimimassa matkalta kyytiin Somerolta ja Kiran sekä Helmin vuoro oli venäläisen Kirill Barbosovin arvostelevana lähes heti kymmeneltä. Kira on todella näpsäkkä pieni shiba (kuin pieni Tiuku <3) ja saavuttanut ekasta näyttelystään kesältä jo ERIn, mutta näyttelyharjoittelu on vielä ollut hieman vaiheessa. Urheasti Heini Kiraa handlasi, mutta ihan putkeen kehä ei Valkeakoskellakaan mennyt liikkumisen osalta kun hihnakin irtosi! Tiedättekö shibastopit.. :)  Mutta tuomari ilmeisesti tykästyi neitiin silti kovasti, sillä lopputuloksena oli ERI ja SA! Kun Helmi sen sijaan sai hieman moitteita koostaan (höh, sanon että sopusuhtaisesti näyttävä joka suuntaan! :D) ja jäi ilman SA:ta, Kira sai ekan sertinsä ja julistettiin rotunsa parhaaksi! Huippua :) 

Kira odottaa vuoroa

Koira kuin omistaja? Go Heini + Kira :D

Erinomainen Helmi kehässä
Käytiin Valkeakosken keskustassa tallailemassa ja kauniissa maisemassa napsimassa kuvia, sekä tekemässä Kiran kanssa roima-annos näyttelyhihnaharjoittelua ennen ryhmäkehää. Kummasti kohenikin sietokykyhihnaa kohden, kun pienelle shiballe päättäväisesti kerrottiin, ettei stoppailu auta. Ryhmäkehä menikin sitten paremmin! Hyvä Kira! :)
Sunnuntaina sitten iltapäivällä käväistiin Helmin kanssa Raision näyttelyssä. Matka näyttelypaikalle oli sopivan lyhyt ja oli mukava jutustella tuttujen kanssa! Helmi sai oikein hyvän arvostelun muutoin, mutta pöydällä kävi vähän hassusti kun tuomari aika pitkään tonki koirien hampaita ja Helmi ei oikein olisi jaksanut tuota normaalia pidempää tunnustelua. Mun ote pääsi kriittisellä hetkellä hieman lipsahtamaan ja neiti loikkasi pöydältä alas :D Vaikka tuomari oli jo tovin Helmiä tutkinut ennen loikkaa, sen johdosta arvostelu alkoi sanoin "Very good type, but too shy" ja SA jäi saamatta. Menee ehkä nyt hiukan handlerin ja laiskan harjoittelun piikkiin tämä, koska Helmistä ei musta kyllä kovin ujoa saa.. :) Hyvä muistutus mulle,  mutta muuten kyllä esiintyminen meni kivasti ja juoksussa olevalla Helmillä tuntui olevan komean Yuu-shiban kanssa oikein kivaa näyttelypaikalla :-)

Kattokaapa muuten mitä lauantain näyttelystä tarttui matkaan! Iiiih :) Näitä sovitellaan tällä viikolla!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti