sunnuntai 16. kesäkuuta 2013

Viikkokooste

Otetaanpa taas katsaus kuluneeseen viikkoon :) Vähän on ollut rauhallisempaa, kun Yumikin muutti omaan kotiin. Tiukun penskojen kanssa ollaan ulkoiltu vasta kerran päivässä (yleensä iltapäivällä), joten vähän on jäänyt aikaa kasvattajalla pitkästä aikaa itselleenkin. Maanantaina koutsailin agia tuttuun tapaan, nyt kun Helmikin on Halikossa niin ei itse päässyt treenaamaan. Josko viikon päästä jo Tiukunkin kanssa uskalletaan palata kentälle, tosin vain jotain toooosi helppoa vasta rauhallisesti treenailemaan :) Tiistai oli kunnon sadepäivä, mutta oikeastaan rentouttavin iltapäivä pitkään aikaan: läppäri kainalossa pentuaitaukseen, sarjoja pyörimään ja pentujen pallottelua aivot narikkaan -ohjelmien parissa. Perjantaina pennut pääsi taas harjoittelemaan autoilua, kun hain pentupakkaukset Kiitolinjalta ja Mustista&Mirristä uuden säkin ruokaa ja Tiukulle Maukas-sarjan tuhdimpia pötköjä lisäravinnoksi. Sujui autoilu pennuilta kuin vanhoilta tekijöiltä, uni kuittasi aika äkkiä :)

Eilen oltiin Aatan kanssa Maalahdessa ryhmänäyttelyssä, muita shiboja ei paikalla valitettavasti ollutkaan. Jännitti lähinnä, kastutaanko kovasti kun vettä sateli tihkutellen aina silloin tällöin, mutta eipä kastuttu! Aata esiintyi tuttuun tapaan reippaasti ja nappasi ROP:n itselleen. Tuomarina oli Markku Mähönen. Meidän vuoro oli jo joskus kymmenen jälkeen ja kun ryhmät alkoivat kolmelta, päivä oli taas pitkä. Onneksi oli kaveri mukana seurana, käytiinpä vähän luppoajalla ajelemassa "Malaxin mannnuillakin". Tässä kuvasatoa päivältä:

Koira edustaa, handerli näyttää vähän jo väsähtäneeltä :D
Aata oli välillä nukkumassa autossakin, mutta koska näyttelyissä on tärkeää pitää aina hauskaa, osattiin me myös vaihtaa vapaalle välillä ja vähän treenata ja leikkiä :) Aataa on aina yhtä mahtava kouluttaa, se on innokas ja osaa revitellä! Täytyy miettiä, josko tulevaisuudessa pääsisi Aatan kanssa agilitykentille, potentiaalia olisi mielinmäärin. On ollut kyllä ilo pitää Aataa täällä Vaasassa taas pari viikkoa, neiti sopeutuu tänne Aatalle aika erilaiseen arkeen aina niin hienosti. Ja kattookaa nyt tota hienonhienoa pikkumustikkaa tossa vikassakin kuvassa <3

Aata 2v 1kk

Tänään ollaan aamulla ehditty käymään hölkkälenkillä Aatan ja Tiukun kanssa, tytöt pääsi vapaanakin taas spurttailemaan jaliskentällä. Ei tuo canicross ehkä kahden erivauhtisen koiran kanssa kauhean oikeaoppisesti suju, mutta rauhallisesti vähän Tiukun ehdoilla oli tarkoitus mennäkin. Haarahyppyjä tai muuta pomppimista itselle vaan kun koirat tekevät toimituksiaan, pysyy se syke silläkin koholla ja treenin kannalta lopputulos on ihan toimiva, vaikka matkaetenemä on hidasta :) Sen jälkeen ulkoiltiin pentujen kanssa taas pitkään ja äskettäin kävi vähän kavereita kylässä eli pennut sai hyvää sylisosiaalistamista. Hurmaavasti osasivatkin käyttäytyä pikkutyypit. Nyt kun viisi viikkoa tuli mittariin, oli myös aika taas niellä matolääkettä. Namnam - not! Tällä kertaa Pirre otti asian ehkä parhaiten, poikia puistatti vähän enemmän. Kynsiäkin on leikkailtu ja toistaiseksi homma on sujunut ilman vastalauseita, ohhoh! :)

Tässä lisää kuvasatoa eiliseltä eli tasan viisiviikkoisista pikkuleijonista, esimakua tulikin jo edellisessä postauksessa. Näistä naperoista on kyllä helppo saada onnistuneen ilmekkäitä kuvia, tuntuu että tuo japanilainen ilme on kaikilla jo nyt tosi vahva :)

Tullaan!
Dumbo lähdössä lentoon ;)

Pusupoika-Konu
Pirrellä on asiaa?
Konun taistelua puun oksan kanssa.
Ei ekaa kertaa pennun käsittelyssä tämä oksa :D

Kaikki samassa kuvassa, woohoo


Poikien paineja
Granun kurotus kohti lentävää roskaa
Moi, oon Pirre ja syön sut!
Pirre ja Granu keskustelee
Pikkuprinsessa <3
Pojat spurttaa
Granuuuuu! Toi ilme <3


Mäkin suo, bro. Tai sitten en :)

Poikien paineja, osa 125870349
Granu lähdössä vauhtiin
Konna on konna ja hyökkää kun toinen on vielä toimituksella

Granun arvostus voikukkaa kohtaan
Pirre spurttaa
Granu spurttaa
Konu ja lelukurotus. Tassujen käyttö on pop :)


Pojat tohuissaan, Pirre perässä
RIIVIÖ!
Vauhdikkaan päivän päätteeksi täällä on unista porukkaa :)
Kännykkäkameranapsaisuja:
Olisi taas yksi viikko paketissa. Vähiin käy kohta pentuviikot ja muutto lähestyy, apua! 
Seuraavaksi uitenkin juhannusviikko edessä, pientä reissua tiedossa. Jeij :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti