maanantai 10. kesäkuuta 2013

Lakritsineidistä champiooni


No tulihan se sieltä heti ekalla yrittämällä, Aatalle valiotitteli nimittäin! :) Tulos Tuurin näyttelystä AVO ERI1 SA PN1 SERT MVA ROP! On se kyllä aikamoinen tyyppi! Viisi virallista näyttelyä ja "huonoin" tulos on ollut PN2, on sitten ollut päällä miten surkea turkki tahansa tai ties kuinka monta kilpakumppania vastassa. Kerta toisensa jälkeen meidän ihana pikkumustikka esiintyy niin kauniisti ja iloisena. Aatan kanssa kehässä on yksinkertaisesti aina vaan tosi kivaa! :)

Kaikenkaikkiaan hieno näyttelypäivä, aurinko paistoi niin, että ilman aurinkorasvaa olisi käynyt köpelösti. Kiitos rasvan lainasta, kuvista ja seurasta Yumin uusille omistajille! :) Yumi oli näyttelyssä mukana sivummalla ja keräsi aikamoisen faniclubin ympärilleen vähän väliä. Rohkea ja reipas pieni pentu, jonka kotiutuminen Helsinkiin on jo sujunut ilmeisen hyvin.

Tuurissa näyttelyn järjestelyt olivat onnistuneet ja kunhan jaksoi kävellä lähes kilometritolkulla kyläkaupan puodista toiseen, sai aika kivoja ekstrapalkintoja ja etuja pokattua mukaan. Rakkulat jaloissa kiittää, mutta ei se mitään :-) Ryhmiä odotellessa oli ihan hyvää aikaa tallustella ympäriinsä. Hieman jännitystä päivään toi trombi, joka onneksi ei ihan meidän kohdalle sentään osunut. Ryhmissä ei menestystä enää tullut, vaikka ihanasti Aata laittoi parastaan helteestä ja monen tunnin odottelusta huolimatta.

Shiboja oli mukana kilvassa neljä kappaletta ja tuomari Maija Mäkinen kirjoitutti Aatasta näin:
"Feminiininen narttu, jolla hyvät mittasuhteet. Kaunis pää, hyvät korvat ja purenta. Silmät voisivat olla tummemmat. Hyvä niska. Tasapainoiset, rodunomaiset kulmaukset. Hyvä runko. Hyvä häntä. Hyvä luusto. Hieman painuneet ranteet. Hyvä karva. Kevyet, joustavat liikkeet, hyvä askelpituut. Esiintyy mallikkaasti. Hyvä käytös." 
FI MVA V-12 We-Sedso Lady Liquorice
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti