perjantai 19. huhtikuuta 2013

Neiti aurinkoinen

Sohvan selkänojan kautta tervehtimään!
Tiukun kanssa käytiin eilen viimeisissä agitreeneissä vähään aikaan - mammaloma on meinaan edessä, sen verran selvät on merkit jo tiineydestä :) Lisää pikkuriiviöitä siis tiedossa! Treeneissä tehtiin helpohkoa, suoraviivaista rataa pari kiekkaa ja hienosti pikkupullero mennä viilettikin! Halusin lopettaa vauhdikkaaseen ja tosi onnistuneeseen suoritukseen, ja uskonkin, että Tiukulle jäi eilisestä agittamisesta oikein hyvä fiilis. Päästään palaamaan sitten innolla takaisin kentille joskus loppukesästä :)

Tiuku on muutenkin ollut varsinainen hymytyttö viime päivinä. Ainahan se on, mutta eilenkin kun oli kaveri illalla kylässä niin valehtelematta parituntisen aikana Tiuku tuli ehkä viisi kertaa vuorotellen kättelemään ja tervehtimään meitä, ihan yhtä onnessaan joka kerta.. :D Ehkä nää on jotain mammahormoneita, että tyyppi on entistäkin (jos se edes on mahdollista!) elämäniloisempi?

Örinät menossa, tervehdys tulossa

Noin 43 vrk 1. astutuksesta

Hyväntuulisia, kilttejä, pieniä shibapentuja odotettavissa maailmaan joskus helatorstain tienoilla. Tää kasvattaja yrittää kovasti pitää stressitasot vähän matalammalla kuin tuossa pari viikkoa takaperin ja luottaa vaan, että Tiuku hoitaa homman yhtä hienosti kuin viimeksikin :) Nyt täällä vielä nautiskellaan kohtalaisen rauhallisesta menosta viikko tai pari, vaikka kovaa vauhtia Helmin pentuset kaikenlaista uutta jo opettelee nyt kun simmutkin on auki :) Lisää pentukuvia ja -kuulumisia huomenna!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti