perjantai 26. huhtikuuta 2013

Madotus ja muutto


Keskiviikkona pennuille tuli täyteen kolmen viikon ikä, joka tarkoitti ensimmäistä herkkuannosta eli matolääkettä. Canexia saivat siis maistella nyt ensimmäisessä madotuksessa, tahna ei selvästikään maistunut hyvältä mutta upposipa kuitenkin ilman suurempia puklailuja. Tiuku sen sijaan kyllä ravisteli varmaan puolet ekasta satsista mun housujen lahkeille, huoh :D

Nyt pennut alkavat olla siinä iässä, että kävely alkaa muistuttaa kävelyä ja pikkuhiljaa pikkutyypit pääsevät tutkailemaan maailmaa pentulaatikon ulkopuolelle. Laatikko onkin jo siirretty olohuoneeseen, kohta sieltä kiivetään tosin yli ja siinä kohtaa laatikko vaihtuu sitten pentuaitaukseen. London taitaa olla tällä hetkellä paras kävelijä, mötköpötköpoika eli L.A. ei ole vielä päässyt varsnaisesti vauhtiin.. :D Sydney on utelias tyyppi ja kävelyn harjoittelun lisäksi pikkuneiti on näyttänyt treenaavansa myös jostain ulvonnan alkeita aina välillä. Hassut :) 

Ensimmäiset vieraat ehtivät jo käymään ja huomenna tulee lisää. Kiva huomata, että vaikka Helmi on tunnollinen äiti, vieraista se on ihan yhtä innoissaan kuin aina ennenkin. Ottaisi varmaan itse pentujen viemän huomion vastaan mielellään. :)

Näin hurjia nallekarhuja jo!


L.A., Sydney, London


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti