perjantai 14. joulukuuta 2012

Whoop whoop!

Mistäköhän sitä alottaisi :)! No, tärkein ensin eli aloitetaan terveysasioilla. Fumikon (Laggan Ifumi) tulosrivi ei voisi parempi olla: polvet 0/0, kyynärät 0/0 ja lonkat A/A. Silmät olikin jo aiemmin lausuttu terveeksi ja sydän on myös kuunneltu useampaan otteeseen. Fumikon sisarukset saivat kaikki myös hienoja tuloksia, joten ollaan todella tyytyväisiä näihin uutisiin :)

Fumppaa itseäänkin hymyilyttää!

LumiFumi

Myös Dazu (Nakazo av Enerhaugen) kävi tutkimuksissa reilu viikko takaperin ja poika kuvattiinkin melkein päästä varpaisiin (lonkat, polvet, kyynärät, selkä-, rinta- ja kaularanka). Silmät tutkitaan alkuvuodesta. Polvet terveet eli 0/0! Lonkka- & kyynärtuloksia odotellaan Kennelliitolta, mutta agilityharrastukseen poika sai eläinlääkärin siunauksen :) Selkäkuvista ei tule virallista lausuntoa, kun Dazu ei ole spondyloosi-lausuntoon vaadittua kahden vuoden ikää vielä täyttänyt, mutta harrastamisen kannalta luusto on joka tapauksessa kunnossa.

Kävin Aatan kanssa tapaamassa Dazua itsenäisyyspäivänä ja voi kun nuori mies on kehittynyt hienosti! Ja se luonne. Olen aika myyty! Dazu tulee hienosti toimeen kaikenlaisten koirien kanssa, on reipas ja murkkuikäiseksi hyvin kuuliainen, sopivan aktiivinen, leikkisä ja iloinen shibapoika, joka antaa vieraankin käsitellä itseään hienosti :) Suusta löytyy leikkaava purenta ja kaikki hampaat. Aika nappitapaus, sanoisin. Kiitos Taru ja perhe taas kerran vieraanvaraisuudesta kyläillessämme! :) Seuraavassa kuvatulvaa, koirat silmin nähden nauttivat painaessaan menemään hangessa porukalla!
Komea Dazu, 13 kk


Aata ja alamaiset ;)
Itsenäisyyspäivän tapaamiseemme liittyi päivän jo hämärtyessä mukaan vauhdikkaaseen menoon myös kasvattini Saki. Tiukun toista tytärtä Neneä ehdin puolestaan nähdä viikonloppuna Helsingissä vilaukselta. Olipa kiva nähdä taas pienen tauon jälkeen Tiukun pentuja, kilttejä ja reippaita tyttöjä, jotka saavat kasvattajan aina yhtä hyvälle tuulelle ihanilla shibatervehdyksillään :)

Anne ja Saki
Saki
Sitten näyttelykuulumisia. Aika kuulumisia onkin! Aata nimittäin loisti Messarissa viikonloppuna ja tulosta tuli: lauantaina PN2, CACIB ja vara-SERT ja sunnuntaina PN1 -> Voittaja -12, CACIB, SERT ja VSP! Huikeeta!! :)) Eli Aata sai virallisen nimensä eteen nyt tittelin V-12! Allrounder-tuomari Yana Gavrilovalle oli lauantaille ilmoitettu 35 shibaa ja sunnuntaille kokeneelle, myöskin kaikkien rotujen tuomari Hans Lehtiselle jopa 43 shibaa!

Aata esiintyi ja viihtyi näyttelyssä taas yhtä mahtavasti kuin aina ennenkin ja myös näyttelyyn saapunut arvostettu japanilainen vieras, Aatan äidin, äidinäidin ja isänisän kasvattaja (kennel Enshuu Hirosesou), tuntui pitävän Aatasta kovasti. Suomen CACIB:t tuli muuten kasaan näppärästi yhdeltä viikonlopulta, ei muuta kuin ulkomaanreissuja suunnittelemaan! Noh, ei ole nyt ihan ajankohtaista, mutta ehkä me vielä joskus päästään reissuun. Täytyy vielä sanoa kiitokset kaikille meitä kannustaneille ja avustaneille! Tällaisia tuloksia ei saavuta ihan joka koiran kanssa tai ilman ripausta onneakin matkassa. Ollaan meidän ihanasta Aatasta niiin ylpeitä! :)V-12 We-Sedso Lady Liquorice

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti