perjantai 21. joulukuuta 2012

Hyvää joulua!

Kotona Halikossa ollaan, joululomalla! Vuoden viimeiset agilitytreenit oli keskiviikkona ja ai että, Tiuku oli hieno. Pidettiin kahden treeniryhmän kesken epikset ja Tiuku oli normaalia reippaammasta tohinasta ja koiramäärästä itsekin ihan intona :) Helmin viimeiset agitreenit oli jo viime viikolla, uusi este rengas sujui kuin vettä vaan. Tammikuun toisella viikolla sitten jatketaan taas.

Joululoma on aloitettu pipareita koristelemalla, shoppailuilla ja pitkillä lenkeillä golffin lumikinoksissa naapurin aussiepoika shibaneitojen seurana. Helmille käytiin ostamassa oma talvitakki. Neiti oli aivan intona päästessään matten kanssa kahdestaan kauppareissulle ja kovin onnessaan saamastaan huomiosta Mustissa ja Mirrissä :) Päädyttiin takkimalleista Pomppa:n, jossa yltää malli hyvin niin reisilihaksille kuin lavoille ja kaulallekin. Takana ei ole jalkaremmejä, vaan takki pysyy paikoillaan hyvin ja ylettää tarpeeksi pitkälle. Agilityn kannalta on tärkeää, että isot lihakset on suojattu kunnolla.  Toppapompan kangas kestää myös vettä ja heijastimet on hyvät. Ekalla lenkillä takki olikin jo käytössä ja ei tuntunut häiritsevän Helmin menoa ollenkaan, koko 41 istui kuin nakutettu. :)

Pari päivää nyt viihdytään ihan kotosalla ja sitten lähdetään sukulaisille joulunviettoon. Loppuviikosta kävästään vielä varmaan Itä-Suomessa mummolassakin ennen kuin uudeksi vuodeksi palataan Vaasaan. Pidemmittä puheitta, oikein onnellista joulunaikaa kaikille ystäville, tutuille ja lukijoillemme!Ei kommentteja:

Lähetä kommentti