maanantai 31. joulukuuta 2012

Tervetuloa 2013!


Joululoma oli kyllä aivan mahtava. Jouluun valmistautumista ensin kotona ja sitten rentoutumista ihanien sukulaisten kanssa Mäntsälässä ja Itä-Suomessa mummolassa. Hyvää ruokaa, paljon (liikaa?) suklaata ja herkkuja, kivoja lahjoja, herkkujen vastapainoksi ulkoilua ja lenkkeilyä ihanissa talvi-ilmoissa, pelien pelailua ja yhdessäoloa :)


Vuoden viimeinen postaus olisi sitten tässä. Ajattelin, että ehkä sitä olisi kiva pysysähtyä vielä muistelemaan, mitä tänä vuonna on ehtinyt tapahtua. Koiraharrastusten saralla vuosi onkin ollut hieno ja tämä harrastus on tuonut monta ilon hetkeä muuten ehkä vähän tavallista rankempaan vuoteen. Koirat ovat pitäneet liikkeellä ja arjessa kiinni, unohtamatta mahtavia ystäviä, joihin harrastuksen kautta olen tutustunut.

No, keskitytään niihin mukaviin juttuihin eli mitä vuonna 2012 saavutettiin ja mitä on tiedossa 2013? Tiukun kanssa päästiin kesällä vihdoin agikisakentille ja oli ilmeisesti aikakin, kun ura lähti niin hienosti käyntiin :) Uusi tavoite on hankkia ne puuttuvat kaksi LUVA-tulosta ja päästä kilpailemaan agilityn 3-luokkaan. Helmin kanssa tokoiltiin alkuvuosi ja pari epävirallista kisaa sujui varsin lupaavasti! Nyt on vähän painotettu agilityharrastusta, mutta ensi vuonna toivottavasti ehditään treenaamaan molempia lajeja ja tavoitteena onkin startata sekä toko- että agilityepiksissä Helmin kanssa. 


Näyttelyiden saralla vuosi on ollut hieno! Aata loisti keväällä Vaasassa, syksyllä Helsingissä ja nyt joulukuussa Messarin näyttelyissä. Myös Helmi sai hyviä tuloksia ja arvosteluja parista näyttelystään, kohokohtana tietysti elokuun Ikaalisten näyttelyn ROP :) Saki (Mirai No Yasei Hime) oli Forssassa VSP ja myös Fumiko ja Dazu ovat avanneet näyttelyuransa ihan mukavalla tavalla. Ensi vuonna ehdittäneen käydä nuorten kanssa kehissä ainakin pari kertaa ja katsotaan jos Iitukin pääsisi mukaan veteraanikehiin. Yksi viime vuoden kohokohta oli lisäksi reissu Elisan kanssa Saksaan ja maailmanvoittajaan Itävaltaan.

Aata matkalla rotunsa parhaaksi Helsingissä 2.9.
Kuva: Elisa Suvanto
Mitähän vuonna 2013? Uusi vuosi aloitetaan vielä nuorimpien koiriemme viimeisillä terveystutkimuksilla, pitäkää peukut ja varpaat pystyssä! Toiveissa olisi joka tapauksessa saada kaivaa pentulaatikko ja muut tavarat varastosta ja päästä lähettämään suureen maailmaan pieniä, lupaavia shibanalkuja. Olen todella innoissani tulevista pentusuunnitelmista, parin vuoden tauon jälkeen alkaa taas vihdoin olla sellainen tilanne, että on mahdollisuus päästä toteuttamaan yhdistelm(i)ä, jo(t)ka todella kolahtaa! :)

Nyt suunta kohti ovea ja koirapuistoa, lähdetään Helmin ja Vaasassa viikon verran vierailevan Aatan kanssa purkamaan energiaa ennen kuin raketteja alkaa tosissaan paukkua taivalle. Toivottavasti tämä uuden vuoden aatto sujuu koiriltamme yhtä leppoisasti kuin viimeksikin. Eilisillan kuvien myötä toivotellaan kaikille koirille rauhallista aattoiltaa! Meistä kuuluu taas ensi vuonna :)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti