tiistai 25. lokakuuta 2011

Kauhukaksikko kärjessä

Aata ja Fumiko aloittivat näyttelyuransa sunnuntaina Lohjan pentunäyttelyssä. Kauhukaksikko on vähän jo liioiteltu nimitys, mutta hetkittäin pikkutyttöjen meno kehän laidalla oli aika villiä! :D No, pääasia että neideillä oli kivaa! Ja itse kehässä sitten meni kuitenkin tosi hienosti, molemmat tytöt antoivat tuomarin käsitellä pöydällä ja esiintyivät muutenkin mielellään.

Shibapentuja oli yhteensä jopa 5, kaikki 4 narttua pikkupentuluokassa. Tuloksena Fumiko PEK1 ja KP, Aata PEK2 ja KP! :D Uujee! Fumiko oli lopulta VSP-pentu, komean veljensä viedessä niukasti ROP-tittelin. Olen kyllä taas tosi ylpeä meidän pikkutytöistä, tästä on hyvä jatkaa! Aataa oli todella hauska handlata ja kun esitin Fumia VSP-ROP-kilvassa niin hyvin meni sekin, Fumikon kanssa pitää vaan edelleen olla tarkkana, että ei näytä/anna liikaa herkkua koska neiti nakkihirmu menee ihan sykkyrälle ja kiemurtelee yrittäessään saada herkun hetihetinyt. Hassu! :)

Laggan Ifumi "Fumiko" PEK1, KP, VSP-pentu
"Feminiininen, erittäin kaunis ilmeinen. Tasapainoisesti kehittynyt narttupentu. Erinomaiset korvat. Erinomainen kaula ja ylälinja. Erinomainen rintakehä. Ikäisekseen oikea-asentoiset tasapainoisesti kulmautuneet raajat. Erinomainen turkki ja häntä. Tasapainoiset liikkeet kauttaaltaan. Esiintyy ja esitetään erinomaisesti."

 © Linda Malmlund

We-Sedso Lady Liquorice "Aata" PEK2, KP
"Selvän sukupuolileiman omaava narttupentu, jonka pää saa vielä kehittyä. Hyvät silmät, erinomaiset korvat. Hyvä kaula ja ylälinja. Erinomainen rintakehä ikäisekseen. Oikea-asentoiset, tasapainoisesti kulmautuneet raajat. Erinomainen turkinlaatu ja häntä. Liikkuu tasapainoisesti, hiukan löysästi edestä. Miellyttävä kokonaisuus. Esiintyy ja esitetään erinomaisesti."


Tuomari Lohjalla oli Helmin jo Kyröskoskella pentunäyttelyssä tuomaroinut Saara Sampakoski. Päivä oli aika pitkä, kun shibakehä pääsi alkamaan iltapäivällä vasta lähempänä kello kolmea, mutta hyvässä seurassa ja pentujen leikkiä seuratessa aika kului mukavasti. Loppuvuodelle on suunnitelmissa varmaan molemmille pennuille vielä yksi näyttelykerta :)



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti