sunnuntai 8. helmikuuta 2015

Asia kerrallaan

Heissan taas pienen tauon jälkeen. Tämä mun bloggaaminen on kummallista siinä mielessä, että mitä pidemmäksi tauko venyy, sitä enemmän kasvaa paine saada kasattua kaikki mahdollinen siinä välillä tapahtunut seuraavaan blogikirjoitukseen. Tuo ajattelumalli johtaa siihen, että kirjoittamiseen ei ikinä tunnu löytyvän sopivaa aikaa, koska kerrottavaa olisi niin valtavasti. Nyt kun erillisiä www-sivujakaan ei enää ole, haaveilen aktiivisesta blogista, joka yhdistäisi koira-arjen sattumukset ja kasvatukselliset uutiset sulassa sovussa, mutta edelleen sorrun siihen, että kasaan asioita ja kuvittelen blogikirjoituksen vaativan aikaa tuntitolkulla. Oikeasti kun kirjoittaa yhdestä asiasta kerrallaan, bloggaaminen on nopeaa ja lukijoillekin antoisampaa. Työkseni koulutan nykyään sen verran jo (yritys)bloggaamisenkin tiimoilta, että ärsyttää ihan, kun ei omia suosituksiaan saa itse toteutumaan.

No, koskaan ei ole liian myöhäistä aloittaa, joten julistan tässä nyt, että helmikuu on varmasti kirjoitustahdiltaan aktiivisin kuukausi aikoihin. Katotaan kuinka naisen käy.


Se on muuten selvästi kevät tulossa! Aurinkolasimallina Navi the Cool Shiba, joka palasi "etelänlomalta" kotiin Lahteen tammikuun alkupuolella.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti