maanantai 8. joulukuuta 2014

Winner in da house!

Hiphei, Messariviikonloppu vierähti mun osalta ihan kotosalla Heikin luovutuksen ja rauhallisen itsenäisyyspäivän vieton merkeissä, mutta ihanaa kun kasvatinomistajat pääsevät edustamaan vaikka itse ei ihan jokapaikkaan aina ehdikään. Helmin pennuista Pörri (Mirai No Aidoru Idai) ja sijoitustyttö Navi (Mirai No Ayumi Akai) olivat mukana viikonloppuna Messarissa, Pörri sekä Helsinki Winner 2014 että Voittaja 2014 -näyttelyissä ja Navi vain jälkimmäisessä. 

"Bra hane, maskulint huvud. Mycket fina ögon. Bra öron, nos och bett. Rejält bröst korg. Bra ben och mycket bra rörelser. Utmärkt päls, färg och urajiro. Bra temperament"

Pörrin ja Marin tyylinäyte

Ensin Pörri oli lauantaina kovassa kilvassa 4. paras uros ja sunnuntainakin sai hienosti SA:n. Arvostelut molemmilta päiviltä kehuivat nuorta miestä kovasti. Sitten Navi räjäytti potin ravaamalla tyylillä ulkomaisten narttujen ohi ja napaten Voittaja 2014 -tittelin kotiin! Huikeeta. Jaana on tehnyt takuuvarmaa työtä Navin koulutuksessa ja aina yhtä iloinen shibatyttö hoitaa sitten loput luonnollisella söpöydellään :) 

Muistan varsin tuoreesti vielä fiilikset kahden vuoden takaa, kun Aata nappasi samaisen voiton itselleen. Se voitto oli semmoinen nuoren koiraharrastajan yksi unelma. Nyt (jo) sama temppu omalle kasvatille, vetää vähän sanattomaksi. WAU!

Ryhdikkäänä Anneli Pukkilan arvioinnissa


"Kutsu mua Voittajaks"

NUO ERI1, SA, PN1, SERT, CACIB, VSP >> V-14 Mirai No Ayumi Akai
Onpahan ollut näyttelyvuosi. Vielä kerran kiitos ihanien koirien ahkerille omistajille. Ootte huippuja, kiitos!

PS. Voittaja-lähetys saapui muuten illaksi juoksujoululomalle Turkuun. Pääsin antamaan siis onnitteluhalit koiralle ihan henkilökohtaisesti. Naviska viihdyttää Helmi-mammaa ja muuta laumaa nyt hyvän tovin etelässä. Saa nähdä millainen kuriton, pilalle hellitty shibaotus Jaanalle palaa tammikuussa..? :D

6 kommenttia:

 1. Vautsi, tosi hienoa! Onnittelut vielä täältä :)

  VastaaPoista
 2. Paljon onnea menestyksestä! :) Olipa ihana taas lukea blogia, kun oli useampikin uusi päivitys. Huippua, että jaksat kirjoitella. Pitäisi taas ensi vuoden puolella käydä yhdessä lenkillä kun palaan joululomailemasta!

  Ihanaa joulua sulle ja koirille :)

  VastaaPoista
 3. Kiitos Elina! Mietinkin sua tossa kerran kun pohdiskelin koirille hoitajaa, mutten sitten viitsinyt vaivata. Mennään toki! Rentouttavaa joulua sinne myöskin :)

  VastaaPoista
 4. Täältähän tätä näyttelymenestytä löytyikin, kun kysyin toisessa kommentissa... :) Onnittelut vielä näin hieman jälkikäteen, hienoja koiria!

  VastaaPoista