lauantai 6. joulukuuta 2014

A-ay, sir!

Tulikettu ja salmiakki 7,5 viikkoa

Aatan villikkojen viimeiset viikot synnyinkodissa ovat sisältäneet paljon menoa ja meininkiä, pitkälti ihan poikien omasta aloitteesta ;) Pojat ja Aata kävivät myös reissussa mummolassa, siis Itä-Suomessa äitini vanhempia moikkaamassa Automatkustuksesta tai mistään muustakaan ei ole kyllä oltu moksiskaan. Pojat ovat molemmat hyvin avoimia ja rohkeita pentuja.

Kotona Helmi ja Tiuku ovat saaneet osansa naskaleista, mutta "tädit" ovat kyllä itsekin intoutuneet leikkimään penskojen kanssa. Aata alkoi vieroittaa pentuja jo jonkin verran tässä seitsemännellä viikolla, joskin esimerkiksi mennä painiskeli vielä hyvän tovin Heikin kanssa juuri ennen Heikin muuttoa tänään aamulla. Aata on kyllä ollut superhieno mamma! On ylipäätään ollut mielenkiintoista seurata koirien tohinaa kotona, aikamoinen lauma. Erikoista on ollut mm. se, että Helmi on jo jonkin aikaa valittanut suureen ääneen silloin (harvoin), kun pojat ovat Aatan tissille päässeet maitoa mussuttamaan. Helmin mielestä tämä on jotenkin täysin sopimatonta, mutta ei hän väliinkään mene, ulisee vaan lähellä? :D

Eläinlääkärin tarkastus ja sirut otettiin niskaan keskiviikkona ja sitten alkoikin olla kaikki valmista luovutukseen. Bläkkärimies Laku, virallisemmin Mirai No Sir Salmiac eli "Gin" muutti omaan kotiinsa Turkuun torstaina. Pikkukettu Heikki, Mirai No Sir Firefox, lähti puolestaan tänään itsenäisyyspäivänä Helsinkiiin. Molemmilla pojilla on omat "isoveljet" perheessä; Ginin tapauksessa isoveli on myös eno (Aatan velipuoli Ilo) ja Heikin tapauksessa leikkikaverina on oma iskä Hannes. Ei pääse varmasti tulemaan tylsää kummassakaan perheessä kun on puna- ja bläkkäriduot vetämässä rallia.


Tässä vielä kuvatunnelmia parilta viime päivältä. 


Ilmiselvä Firefox

Voi veijarit, pitäkäähän kippura korkealla <3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti