keskiviikko 18. syyskuuta 2013

Aatan silmätarkki ja Yumi mätsärin BIS!

Aata pääsi vihdoin silmätarkastukseen ja puhtaat paperit saatiin! Uskomattoman hieno pieni mustikkaneiti meillä kyllä on ollut onni saada laumaan. Tulosrivit kaikkineen on aika muikeaa katsottavaa!



Viime postauksessa jo kerroin Helmin pentujen saaneen hienoja kokemuksia mätsäreistä vaikka ikää on mittarissa vasta reilu 5kk. Yumi (Mirai No Aidia Chiisai) nappasikin sitten viime sunnuntaina napakympin; BIS-1 ShowHau-kiertueen mätsärissä Espoossa. Upeaa työtä ensikertalaisilta omistajilta ja pikkuneidiltä itseltään! :)

Yumi 5,5kk. Kuva: Wenjun Fu
Tulevana lauantaina onkin A-pentueen pentujen eka virallisempi koitos, kun koko kolmikko suuntaa erkkariin Heinolaan. Pikkupentuluokkaa ei pidä ottaa turhan vakavasti, mutta odotan innolla mitä tuomari penskoista sanoo. :) Harmi, etten sattuneesta syystä pääse paikalle, mutta eiköhän Pörri, Yumi ja Navi handlaa homman kotiin reippaalla asenteella. Heinolaan on ilmoitettu useampikymmenen shibaa, joten kannattaa suunnata paikanpäälle jos harkitsee shibaa omaksi rodukseen tai haluaa muuten oppia lisää pikkukippuroista. Erikoisnäyttely on erinomainen paikka nähdä kerralla paljon koiria ja jututtaa omistajia, shibojakin löytyy aika monenlaista sorttia :)


Syksyisiä terveisiä keski-Euroopasta :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti