tiistai 11. syyskuuta 2012

Superviikonloppu

Viime viikonloppuna oli ohjelmassa Tiukun kanssa agilityn piirinmestaruuskilpailut (joukkuerata ja ensimmäinen 2. luokan yksilöstartti) BAC:lla Vaasassa ja sunnuntaina Aata, Fumiko ja Tiukun siskonpoika Shiro pääsivät esiintymään kaikkien rotujen näyttelyyn Helsingin Tuomarinkartanoon. Eipä olisi paljon parempia tuloksia voinut toivoa; Tiukulle yksilökisasta hieno nollarata, heti ensimmäinen LUVA kohti kolmosia ja sijoitus kakkospallille. Tässä melkeen alkaa jo stressiä pukata, että ollaankohan ihan pulassa jos käy niin että kohta ollaan jo kolmosissa.. Sieltä ei pääse poiskaan! ;) Agikisojen jälkeen kiirehdittiin viimeiseen junaan ja lauantai-ilta sujui rauhallisesti matkustellessa Mäntsälään yöksi.

Sunnuntaina starttasin aamuaikaisella Aatan kanssa Mäntsälästä, poimimme Lindan ja Fumikon matkaan Keravalta ja suuntasimme Tuomarinkartanoon näyttelypaikalle. Shiro omistajineen nähtiin parkkipaikalla ja ennen kehien alkua pääsinkin mukavasti vähän treenaamaan esiintymistä Shiron kanssa. Shiro 2v oli ihan ihka ekaa kertaa näyttelyssä. Hienosti esiintyminen kuitenkin meni ja hienosti sujui myös ravaaminen ja seisominen Fumikolta ja Aatalta. Koko kolmikko sai arvosteluksi Erinomaiset ja kaiken kukkuraksi Aata 15kk raivasi tiensä rotunsa parhaaksi - 14 muun shiban ohi! Mahtava Aata! :)


Rollick's Face The Challenge "Shiro"

Laggan Ifumi "Fumiko"


Fumi, Fumin sisko Yoshi ja Aata


We-Sedso Lady Liquorice "Aata" - omassa elementissään


Kuvat © Elisa Suvanto, kiitos! :)

Rotukehän jälkeen nähtiin Tiukun pentua Neneä; käytiin nimittäin Fumikon, Aatan ja Nenen kanssa Rajasaaressa koirapuistossa. Siellä tytöt mennä viuhutti rannassa ja rapa roiskui, kivaa näytti olevan! Heh, fiksua touhua siinä mielessä, että meillä oli Aatan kanssa iltapäivällä vielä se ryhmäkehäkin edessä :D No, shiban turkki on onneksi tosi käytännöllinen, hyvin Aata kuivui auringossa ja lika varisi pois :) Lindan kanssa käytiin vielä syömässä ja sitten palattiin näyttelypaikalle.
Puistoilijat Nene, Aata ja Fumiko
Päivä huipentui hienosti, kun Aata esiintyi itsensä ryhmässä seitsemän parhaan joukkoon yli 30 ROP-koiran joukosta!! Tyypillä on karvanlähtökin jo meneillään, mutta ei tuntunut haittaavan. WAU! :) Kaksi näyttelyä, kaksi sertiä - ei muuta kuin odottelemaan että ikää on tarpeeksi ja sitten valiojahtiin :) Kiitos Linda, Heini ja Henri kivasta seurasta ja kiitokset myös kaikille onnittelijoille!Ei kommentteja:

Lähetä kommentti