lauantai 22. syyskuuta 2012

Treenit 18.9.

Tässäpä historian huonolaatuisinta videomatskua viime agitreeneistä! Huhhuh mitä mössöä, iskin siihen vielä tuommoisen tosi trendikkään musiikin mukaan niin katselukokemus senkun paranee. :D



No, koira menee hienosti! Tuo kohta muurilta seuraavan esteen kiertoon oli erityisen vaikea, kauhean siististi se ei tässäkään mene, mutta virheettömästi kuitenkin. Kierrot radan puolivälissä sujui alusta alkaen hyvin, tiukat kaarteet ja vauhtiakin sopivasti :) Itse asiassa Tiukulla oli vähän liikaakin virtaa treenien alussa, neiti sinkoili sellaista vauhtia että huh, mutta onneksi tässä lopussa kun mentiin koko rata, oli suurin into tasoittunut sen verran että pysyin perässä. Katsotaan kuinka käy kisoissa viikon päästä lauantaina (ekat hallikisat!), kun ei pääse radalle energiaa etukäteen purkamaan. Pitäkää peukkuja!

Helmin kanssa oli tokotreenit ennen agilitya, ehdittiin saamaan vähän yksilöohjausta ja päästiin käymään oikeastaan kaikki alokasluokan liikkeet läpi. Alkaa olla hyvässä kunnossa jäävätkin liikkeet, mutta voi sitä hyppyä. Testailtiin vähän kaikenlaista sen kanssa lopuksi, ei vaan toimi irtoaminen ellei Helmi tiedä että kupissa on herkku odottamassa. Ei taida tyttö oikein ymmärtää mitä häneltä halutaan, kun ei missään nimessä vaikuta siltä, että koira jättäisi hyppäämättä itsepäisyyttään. Pitää nyt miettiä ihan tosissaan tuo hyppy jotenkin alusta asti uudestaan, namialusta ei varmaan tule kyllä meillä toimimaan. No, elän siinä toivossa että parin viikon päästä alkava agilityn alkeiskurssi saa Helmiin hyppyvaihteen päälle! :)

1 kommentti:

  1. Hienolta näyttää meno! :) agista varmasti apua tokohyppyyn.

    VastaaPoista