maanantai 19. joulukuuta 2011

Helmi 1v!

Eilen sunnuntaina juhlittiin Helmin ihkaekaa synttäripäivää. Miten se aika meneekin niin nopeasti, vastahan toinen oli maaailman söpöin pieni, tomera pentu <3


Synttäripäivän kunniaksi lähdimme aamupäivällä räntäsateesta huolimatta Aatan ja Helmin kanssa pitkälle lenkille sekä koirapuistoon. Alkuun tytöt saivat puistoilla keskenään ja sekin näytti kelpaavan, mutta sitten tuli yksi kaveri, hetken päästä toinen, pian kolmas ja neljäs, sitten pian jo viides ja kuudes. Ja tytöillä oli niin kivaa! Helmi tuntui välillä melkein kuin "paimentavan" laumaa kasaan ja tutki aina uudet tulokkaat ensimmäisenä ennen leikkiinlähtöä, Aata puolestaan uteliaana seuraili muiden perässä aina hetken ennen kuin uskaltautui ryntäämään keskelle tohinaa. Seuraavassa kännykkälaatuista videokuvaa puistoilun hauskuuksista :)
Ilalla oli Helmin viikottaiset tokotreenit ja ai että meni hienosti! Noin paljon kehuja ei olla ennen saatukaan :-) Nyt pysyi herkut taskussa ja viereentulo + lyhyet seuruupätkät käännöksineen sujuivat hienosti. Uusi "palkkasana" tuntuu toimivan ja ihan suotta mä olen jotain käsiapuja ym. koiralle antanut, ei se niitä tarvii. Joululomalla on kotiläksynä seisomaan jäämisen opettelu sekä seuruutreeniä, pikkuhiljaa askelmäärää pidentäen :) Aatan kanssa kokeiltiin agilityesteitä, kyllä tuntuu löytyvän potentiaalia tästäkin pikkuneidistä. Tutustuttiin putkeen, hyppyihin,  pöytään, keppeihin ja renkaaseen ja nopeasti Aata hiffasi mikä on jutun juoni. Parasta on kyllä, että vaikka ympärillä hääräsi muita koirakoita, pystyin hyvin pitämään Aataa vapaana ja hän vain innoissaan mun kanssa suoritti esteitä herkkujen toivossa :)

Iltalenkin jälkeen oli sitten iltapalan vuoro ja pitihän sitä tietty synttärisankarille kakku valmistaa! Hyvin tuntui maistuvan! :)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti