lauantai 2. huhtikuuta 2016

Uusia juttuja

Pentujen kolmannella ja neljännellä viikolla on valloitettu uusia alueita asunnosta, tutustuttu Tiuku-tätiin, tavattu uusia ihmisiä, maisteltu matolääkettä (YÖKK!) ja jauhelihaa (NAM!) sekä vähän myös harjoiteltu ryhmäposeerausta. Etenkin viimeisimmässä riittää vielä treenattavaa ;)


Tiuku on ollut nyt viikon verran kotosalla, olipa kiva hakea mun pieni kestohymyilijä takaisin kotiin. Jänskäsin tietysti vähän, mitä Navi asiasta meinaa, mutta mitä vielä - ihan turhaa pystyttelin aitoja makuuhuoneen ja olohuoneen väliin sujuvan alun varmisteluksi. Koirat heiluttelivat heti toisilleen häntää aitojen molemmin puolin eikä pentujenkaan ottaminen kuvioon huolestuttanut Navia lainkaan. Tiukua pennut tosin hetken epäilytti, mutta ilmeisesti sitten helpotti kun Tiuku varmistui, ettei hänen tehtäviin tällä kertaa kuulu muuta kuin joskus vähän nuuskutella riiviöiden kanssa.Kolmikko 3,5 viikon iässä pääsiäismaanantaina. Joko tunnistat, kuka on kuka? 5 kommenttia:

 1. No katoinkin instasta että Tiuku on tullut kuvioihin! �� Niin ja Rinsessan tunnistaa korvista ja tyttömäisistä kasvoista (eli vimppa?��) Ja poitsut on ihanan totisia �� Kovasti ovat kasvaneet pitkäperjantaista!

  -Krista

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Rinsessa on tässä itseasiassa toisena jo. Ja ryhmäkuvassa oikealla. Tomera tuima ilme ja leuassa vähän veljeä voimakkaampi valkoinen läntti. Näitä maanantain kuvia selasin itsekin kyllä monta kertaa läpi, jotta erotin, missä kohtaa pentu vaihtuu.. :D

   Poista
  2. Eikä :D :D :D Olisin lyönyt vetoa että olis ollut tyttö vimppana :D Tosta ryhmäkuvasta sen tunnistaa paremmin! Ja mäkin katoin kovasti tota kuonoa ja valkoisia länttejä :D Ehkä ens kerralla osun jo oikeaan! :D

   T.Krista

   Poista
 2. Ihana Tiuku❤️ Eno kovasti odottaa että sais käydä tutustumassa vauvoihin 😄😁👍

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vähän vielä ku lämpenis niin päästään pihalle ja eno messiin 😊

   Poista