maanantai 21. heinäkuuta 2014

Kasvukäyrää ja kuulumisia ekalta viikolta


Viikko takana! Tyypit kasvaa nyt ihan silmissä! Ohessa ekalta viikolta kasvukäyrää, joka näyttää ihan mukavalta. Mittauskellonaika ei ole ihan ollut vakio, joten pienet heittelyt saattaa johtua jo siitäkin.

Pienet persoonat alkavat hiljalleen erottua, vaikka todellisia luonteenpiirteitä saakin odostella aivan rauhassa vielä ainakin viisi viikkoa. Mutta jos nyt jotain pentuluonteista sanotaan, niin valkosukkainen Herra B on erottunut lunkilla asenteellaan aivan alusta asti. Cooli pieni jäbä aina nukahtaa vaa'allekin! Tumma kuopus sen sijaan osaa pitää mekkalaa ja jopa kammeta pentukopan oviaukon kynnyksen yli ja jäädä sitten onnellisena viileälle lattialle pötköttämään. Harvoinpa sitä 4 vuorokauden iässä pentu karkailee kopastaan, mutta nyt niinkin! Oivoi..

Rinsessa tuntuu pärjäävän poikien joukossa siinä missä muutkin, se kampeaa mielellään velikultien viereen (tai päälle :D) nukkumaan. Nukkuu mielellään masu taivasta kohti. Esikoinen, Herra A, nukkuu lähes aina laatikon viileimmässä kohdassa - ellei sitten ole mönkinyt peiton alle. Siellä ei luulisi olevan kovin viileä, mutta tiedä sitten. Hellettä on siis piisannut ja sen näkee pentujen käytöksestä edelleen niin, että ne nukkuvat paljolti erillään. Fumiko viettää eniten aikaa lattialla kopan vieressä pötkötellen.

On oikeestaan kai ihan positiivinen asia, ettei ekalta viikolta ole sen kummemmin kerrottavaa, joten antaa kuvien puhua puolestaan :) 

Aika rennosti menee siis, jippei! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti