maanantai 14. huhtikuuta 2014

Terkkui Turuust!

Turkuun, tuol puol jokkee, on nyt asetuttu. Murre ei suju, mutta alan jo löytämään torille ja takaisin. Ja vähän muuallekin ;) Ollaan kyllä tykätty!

Tiukun ja Helmin kanssa ollaan päästy myös pikkuhiljaa takaisin agilityn pariin ja sainpa Helmin nyt edes yhteen näyttelyyn ilmoitettua keväälle. Tiukun kanssa pääsiäisenä on tiedossa virallisia agistartteja, nyt edustetaan tästä lähtien Mynämäen seudun koirakerhoa Mysnskiä, jossa sunnuntaisin ollaan treenailtu shibaporukassa rennolla otteella. Kun arki menee töiden parissa aika tiiviisti, on tuo sunnuntain rento treeniporukka ainakin toistaiseksi oikein hyvä vaihtoehto. Sen verran uskaltauduttiin jo esille, että molemmat tytöt osallistui TSAU:lla reilu viikko sitten epävirallisiin agikisoihin. Helmi starttasi startti-luokassa ihan ihkaekassa episagistartissaan ja hienosti menikin vähäisen treenin määrän huomioiden. Putkelle piti ohjata uudestaan, joten sieltä vitonen virhettä. Tiukun kanssa oli mölliradalla sitten ihan superhauskaa, neidillä oli vauhtia niin kivasti että kertaalleen olin pahasti myöhässä ja hylky napsahti, mutta eipä sillä väliä, kun on kivaa ja muuten homma toimii :) Hyvää fiilistä lähdettiin kisoista vain hakemaankin, juuri näitä Pääsiäisen virallisia koitoksia ajatellen.

Mitäpä muuta koirarintamalla? Terveystuloksia sen verran, että Miyu kävi silmätutkimuksessa ja puhdas tulos sieltä ilokseni saatiin. Miyu jäänee nyt kuitenkin pois jalostuksesta, vaikka ihana, reipas shibatyttö onkin. Ykköspentujemme isällä Puntilla todettiin nimittäin kaihi ja mRD, joten ei niin hyviä uutisia noin linjaa jalostuksellisesti ajatellen. Onneksi tuo kaihin periytyminen jälkeläisille ei pitäisi olla kovin todennäköistä, niin kauan kuin Tiuku ei samaa kaihityyppiä kanna perimässään. 

Mätsäririntamalla on tullut tasaisesti kivoja tuloksia, Yumin ja Navin lisäksi nyt Dazun pojat Akira ja Pörrikin ovat saaneet mätsärimenestystä. Kirakin, jota vastikään kävin Tampereella moikkaamassa, on aloitellut näyttelyharjoittelua. Reippaita kasvatteja! Maailmanvoittajaa kohti, ehkä.. :-) 

Kivoja treenivideoita on myös kasvattajan nähtäväksi kantautunut, aina mahtava nähdä miten pennuilla harrastuksissa asiat etenee. Tässä uusin video sijoitustytöstä Navista, joka alkaa olla tokorintamalla jo aika pätevä! 


Unohdan varmaan kirjoittaa noin sadasta viime aikoina tapahtuneesta asiasta, mutta olkoot tämä nyt tällainen kevyt lasku vähän ahkerampaan bloggaamiseen.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti