sunnuntai 20. huhtikuuta 2014

Back on track!


Eilen kisattiin virallisissa agikisoissa Tiukun kanssa ekaa kertaa melkein vuoden tauon jälkeen ja vitsit mikä fiilis!! Tiukusta oikein loisti se agilityn ilo ja kaikki kolme rataa meillä olikin oikein hyvä boogie päällä! Heti ekalta radalta tuli tulostakin; nolla ja toinen sija eli napsahti kakkosluokasta nyt toinen LUVA. Huikeeta! 

Iltapäivän radoilla tehtiin vähän omia sovelluksia, toisella radalla Tiuku irtosi tiukassa kohtaa heti alussa väärälle esteelle (ohjasin vähän riskillä, kun halusin ottaa vauhtilähdön) ja kolmannella radalla putken (tai oikeastaan kahdenkin) väärä suu houkutteli liikaa. Eipä muo kuitenkaan juuri nuo virheet harmita, koska radoissa oli niin paljon hyvää. Erityisesti takaaleikkaukset ja putkeen heitot ulkokaaresta tuntui toimivan paremminkin kuin uskoin niiden menevän :) Keinua pitäisi myös muistaa treenata enemmän, samoin kuin niitä keppejä vasemmalta ohjaten - oikealta sujui kyllä kivasti.Maanantaina jatkuu ATT:llä! Pitäkää peukkuja, me tahotaan kolmosiin!! :)

2 kommenttia:

  1. Ooh! Hurjasti onnea! Mie olen joskus miettinyt mikä on shiban lyhenne, ihan oikein arvelin ettei sitä tartte vääntää mitään ;)

    VastaaPoista
  2. Kiitos! Jep, ei lyhene :)

    VastaaPoista