lauantai 18. toukokuuta 2013

Aihetta juhlaan

Tiukun toisen pentueen alkutaival oli sen verran nihkeä, että nyt kun ensimmäinen viikko on takanapäin, tuntuu oikeasti hienolta. Ensimmäinen merkkipaalu eli yhden viikon ikä on siis saavutettu tänään. Hienostihan kaikki sitten lopulta lähti sujumaan kolmen virkeän kaverin kanssa ja se toivomani aurinko on paistanut tänne risukasaan, ihan kirjaimellisesti! Pari päivää on saatu nauttia oikein kunnon helteistä, aivan mahtavaa :) Eilen oltiin isompien pentujen kanssa parin tunnin piknikillä kampuksen nurmilla - ensimmäinen automatka tuli koettua ja uusi leikkikaverikin (parsonpentu 11vko) tavattua.

Lisää juhlan aihetta saatiin, kun saimme uutisia Mynämäeltä. Molempien pentueiden isäkoira Dazu käväisi tänään nappaamassa kaikkien rotujen näyttelystä sertin ja oli kertaheitolla rotunsa paras! Jiihuu! Hyvä tulos ei tullut ollenkaan yllätyksenä, hienoa työtä Dazu & Taru! Tuomarina oli Marjatta Pylvänäinen-Suorsa. 

Alla kuvia yhden viikon ikäisistä pikkukavereista sekä ekan viikon kasvukäyrädiagrammin nähtäväksenne. Näette tekin, miten tyypit on hienosti kirineet :) Kaikki ovat jo tuplanneet syntymäpainonsa, eli ollaan oikein hyvällä mallilla.Vasemmalta oikealle
Konu-Konna, Tiuku-mamma, Granu ja Pirre-neiti :-)
Konu
Pirre
Pirre ja Konu

Gradu, Konna, PirreGranu, Konna
Granu ja Pirre
Granu

Nyt loppuu tää kuvaus, on nälkä jo!

Pentujen työnimien teemassa mennään tällä kertaa siis jäille. Nyt pidetään vaan peukkuja, että juhlan aiheet jatkuvat ja Leijonat kaataa Tre Krunorin tyylillä. MM-finaalin jännittäminen huomenna sopisi meidän viikonloppuohjelmaan enemmän kuin hyvin :-)

1 kommentti:

  1. Oi miten ihanaa katseltavaa :) super ihana mamma ja pikkuiset.

    VastaaPoista