keskiviikko 15. elokuuta 2012

Tiukulle agility-SERT eli me kisataan jo kakkosissa!

Wuhuu, otsikossahan se olennainen tulikin. Elokuun ekoina viikonloppuina oli mun ja Tiukun toiset ja kolmannet agilitykisat ja tulokset oli kyllä taas niin maan mainiot että!

Vöyrillä 5.7. tehtiin hienot radat sekä A että B agilityradalta. Tuomarina Eija Berglund. Ekalla radalla keinun alasmenokontaktilta 5 virhepistettä, mutta muuten oikein hyvä, sujuva rata.  Vauhti oli kohdallaan ja kun nollatuloksia tuli vain kaksi, päästiin palkintopallillekin tuolla vitostuloksella huolimatta siitä että luokassa osallistujia oli peräti 17 kappaletta :) Toisen radan alku oli vähän jäykkä, mutta puhtaasti mentiin ja loppu sujui vauhdikkaasti - hienosti melkein 10 sekuntia aliaikaa, 0 virhepistettä, LUVA ja sija 2/17! :-) Tässä tuon jälkimmäisen radan ratapiirrustus. Oikein tyytyväinen voi olla taas keppeihin ja pussiin ja sitten tuohon vaikeaan viimeiseen putkeen, jossa puomille karkaaminen olisi voinut käydä helposti. Mutta Tiuku haki tuon putken pään ihan kuin ajatus :)

Tiuku Vöyrillä tomerana odottamassa omaa vuoroa

Viime lauantaiaamuna päästiin sitten ekaa kertaa kotikisoihin eli oman seuran järjestämiin kilpailuihin! Olin ilmoittanut Tiukun taas kahdelle radalle, mutta koska mulle tulikin töistä mieluisa kutsu Helsinkiin la-illaksi, oli tiedossa että B-radalle ei ehditä starttaamaan. Se startti olis lopulta ollutkin sitten meidän eka 2. luokan startti ja vasta iltapäivällä, koska ekalta radalta tuli meidän kolmas nolla ja LUVA! Wau! Oli tosi kiva rata, Tiuku meni oikein hienosti ja keskittyneesti. Palkintopallisijakin tuli taas, sijoitus oli 3/12 ja siis LUVA -> SERT -> siirto 2- luokkaan! :) Tuomari oli Johanna Nyberg ja tässä tuokin rata piirrustettuna pikaisesti.

Näin on Suomessa nyt sitten ensimmäinen agility-SERTn eli luokkanousun saavuttanut shiba! 

Maailman paras Tiuku <3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti