perjantai 15. toukokuuta 2015

Helatorstai ja Helsinki

Eilisestä vapaapäivästä otettiin ilo irti - pidettiin pienimuotoista Mirai No -miittiä kotosalla. Keli suosi ja kippurat painelivat pihalla. Kiitos kaikille, oli kiva nähdä teitä ja koiria!

Hymyilyttää

Aata, Gin, Yumi, Mai ja Pörri

Tiuku

Gintsu!

Aata ja Gin

Helmi

Dazu, Mai ja Pörri

HelmiMai ja Gin

Mai - Fumikon siskontyttö

Gin 7kk

Pörri

Yumi

Gin

Gin ja näyttelyharjoittelua

Kerjurit Pörri, Mai, Ilo, Yumi ja pyllistelevä Gin
Isoja uutisiakin on kerrottavana: kamat on meinaan jo pakattu ja parin viikon päässä häämöttää muutto Helsinkiin. Vaikka firma ei vaihdu, työkuviot nyt sitten vievät kuin vievätkin kehäkolmosen sisäpuolelle. Tiukun ja Helmin kanssa meistä tulee siis stadilaisia. Muutetaan Alppilaan (ei Pasilaan, kuten eilen opin - kiitos vaan vieraille opastuksesta ;) ja vaikka Turusta onkin haikea lähteä, innolla kohti uusia haasteita ja hoodeja! 

Pistäkäähän kaikki helsinkiläiset korvan taa, että saa kysyä lenkille ja lähteä esittelemään parhaita mestoja. Paikalliselle koirahoitajalle tulee myös luultavasti olemaan tarvetta silloin tällöin: jos lukijoista löytyy innokkaita, ilmiantakaahan itsenne!

5 kommenttia:

 1. Me lunnipojan kera ollaan helsinkiläisiä :)

  VastaaPoista
 2. Sini, se taitaakin olla Vallila se sun asuinalue ku jää Aleksis Kivenkadun toiselle puolelle. Mut ihan siinä rajoilla. Toivottavasti ei tullu identiteettikriisi heti tähän alkuun?? 😄

  VastaaPoista
 3. Haha, on tämä helsinkiläisyys monimutkaista! :D

  VastaaPoista
 4. No ei se niin vakavaa ole, kun Helsingin kaupunginosakartan mukaan Alppilakin on slangia, oikeasti kyseessä on Alppiharju eikä Kalliotakaan ole, vaan Torkkelinmäki ja Harju :P

  VastaaPoista
 5. On tuo Gin vaan jotenkin tosi komea, ihanan värinen :) -melli

  VastaaPoista