keskiviikko 11. joulukuuta 2013

Syksyn kuulumisiaTerkkuja Prahasta :) Kuvakollaasissa on meidän toimiston uusi maskotti, sekarotuinen paimenkoira Munny! Suloinen tyyppi, mutta pakko sanoa, että omat on aina omia - ei niitä mikään muu koira korvaa. Hätä ei onneksi ole tämän näköinen - reilun viikon päästä on jo edessä 10 päivän joululoma Suomessa :) 

Tässäpä pikaisesti kuulumisia syksyltä.

Koirien elo kotona on edelleen ollut sopuisaa, tosin Iitu on ollut välillä Mäntsälän tiluksien valtiaana ja pääsykokeisiin valmistautuvan Lauran lukuseuraneitinä. Tiuku steriloitiin lokakuussa - kaikki meni hyvin ja Tiuku toipui leikkauksesta nopeasti. Aina yhtä urhea Tiukunen :) 

Parit terveystutkimuksetkin on syksyllä tehty; Fumikon (Laggan Ifumi) silmät tsekattiin epävirallisesti uudemman kerran muun ell. käynnin yhteydessä ja toisessa silmässä näkyi pieni ylimääräinen silmäripsi. Ripsi ei eläinlääkärin mukaan aiheuta mitään ongelmia, mutta pitää ottaa tämä kuitenkin huomioon kun Fumikolle kaavaillaan sopivaa sulhoa ensi vuodelle. Miyu (Mirai No Yume) puolestaan joutui käymään hampaanpoistossa, koska isoin välihammas oli murtunut trauman seurauksena ja tulehdusvaaran vuoksi hammas oli parempi poistaa kokonaan. Samalla tsekattiin reilun kolmivuotiaan Miyun polvet uudestaan, reilun vuoden iässä lievästi väljiksi todetut polvet olivat nyt täysin tiiviit eli tulos puhdas 0/0. Hieno juttu! :)

Helmin pennut ovat jatkaneet näyttelymenestystä; Pörri oli Jyväskylässä ROP-pentu oikein mairittelevalla arvostelulla ja Yumi puolestaan otti ROP:n ja pääsi vielä ryhmässäkin jatkoon Helsingin pentunäyttelyssä pari viikkoa sitten! Sisaruskaksikko nähdään Messarissa sunnuntaina, valitettavasti en pääse paikalle, mutta jospa kuvaraporttia irtoaisi muuta kautta taas :)

Joululomalla on suunnitteilla paitsi touhuta omien koirien kanssa niin myös nähdä kasvatteja, jännä nähdä miten mun kesäpenskat ovat kasvaneet aikuisten mittoihin! 

Pörri ja Pörrin "isosisko" Piri. Kuva Mari Heikkinen.
Wenjun ja Yumi kauniissa talvimaisemassa. Kuva Lauri Tiisler.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti