tiistai 19. maaliskuuta 2013

Onnea on

Pakko jakaa teidän kanssa tämä mun eilisen onnenaihe. Nimittäin: onnea on koira, joka osaa äkillisen ripulin iskiessä mun poissaollessa oksentaa lattialle ja ripuloida suihkukoppiin - suoraan ritilän päälle! :D Tätä ei ole Tiukulle koskaan opetettu, mutta viksu mikä viksu! Kun kotioven avatessa lemahtaa pelottavasti epämiellyttävältä ja pelkää jo pahinta, on oikeesti aikamoinen helpotus, että koiran jälkien siivoomiseen menee ehkä pari minuuttia. Ripuli meni onneksi ohi yhtä nopeasti kuin alkoikin, en tiedä voisiko Tiukulla jopa olla jo jotain aamupahoinvointia. Astutuksesta noin 10vrk. 

No, sitten vähän miellytävimpiin teemoihin. Ilon aiheita on muitakin. Aatahan ei käynyt kuin neljässä näyttelyssä viime vuonna, mutta sijoittui silti toiseksi shibayhdistyksen Vuoden Nuori 2012 -kisassa. Huhujen mukaan Aata pärjäsi myös Vaasan agilityseuran näyttelykoirakisassa, en valitettavasti päässyt paikalle vuosikokoukseen, mutta palkinto on tulossa. Tiuku puolestaan voitti Vuoden Agilityshiban -tittelin, väitän että parhailla pisteillä suomalaisten shibojen historiassa! ;)


Pitää olla ylpeä mun tytöistä! Iitu on voittanut pari kertaa vuoden tokoshiban tittelin, Akita ja Shiba -yhdistyksen kesäpäivien tokokisan sekä shibojen temppuskaban. Helmi oli edellisvuonna VAS:n vuoden näyttelypentu ja shibojen samassa sarjassa kolmas. Nyt kun olivat vuorossa Tiuku ja Aata, niin on siis kaikki tytöt palkittu :-) Eihän näitä kisoja nyt niin tosissaan pidä ottaa, mutta ihan kiva kuitenkin tulla muistetuksi edellisen vuoden aktiivisuudesta :) 

Sitten vielä yksi onnen aihe. Helmi jallitti meikäläistä ja aika montaa muutakin aika onnistuneesti :) Kyllä täällä meinaan sittenkin ollaan pieniin päin! Aloin reilu viikko sitten Vaasaan viikonlopun jälkeen palattuamme katselemaan, että miten se Helmin vatsalinja nyt yhtäkkiä kuitenkin näyttää jotenkin laskeutuneen. Nisät eivät olleet muuttuneet erityisemmin eikä esimerkiksi karvat pudonneet vatsasta, mutta niin se pyöristyminen vaan jatkui ja jatkui, neidin maha on kasvanut silmissä! Nyt ne nisätkin alkaa olla jo esillä, ruokahalu on valtava ja lenkkeilystä ei meinaa tulla yhtään mitään, kun sitä vaan haaveiltais. Varaan ajan tiineysröntgenin ens viikolle, toivotaan että masussa on useampi asukki. Tästä yhdistelmästä on kyllä fibat niin korkeella kuin olla ja voi. En malta odottaa millaisia penskoja sieltä tulee! Pääsiäisenä pitäisi tapahtua :)Life is gooood, sanoo Hemuli :)

2 kommenttia:

  1. Oi vitsit, huipppua! :) Toivotaan, että Helmi saa sittenkin oikein monta pentusta! :D

    VastaaPoista
  2. Kiitti Tia! Maanantaina röntgen, sitten varmistuu :)

    VastaaPoista