maanantai 29. lokakuuta 2012

Lokakuu pähkinänkuoressa

Pikayhteenveto lokakuun harrastuksista:

- Talvikaudelle uusi agilityryhmä Tiukulle ja Helmi aloitti agin alkeiskurssin! Tiukun treeneihin saatu mukavasti vaikeustasoa lisää, ja pikkukoira on ehtinyt jo monta kertaa yllättämään, että osaa vaikka mitä! Ohjaaja kun vielä osaisi tehdä järkeviä ohjausvalintoja :) Helmi ihan intona agsailusta; treenin alla ovat olleet hyppy, kepit, putki ja puomi. Putki taitaa olla lemppari tällä hetkellä :)

- Sari Mikkilän agilityvalmennus 7.10. w/Tiuku - hyödyllistä treeniä pienien kaarteiden opettamisesta! Mikkilän kurssit on aina yhtä mukavia :)

- Agilitykisat Kokkolassa 20.10 w/Tiuku. Helmi hoidossa tuttavalla ja kovin oli kuulemma kivaa ollut! :) Kokkolan halli ihan uusi paikka meille ja reissussa vierähti 7h, kun kolme rataa päivän aikana mentiin. Tiuku jaksoi kuitenkin hienosti :) Eka rata meni virettä hakiessa, puomi olis Tiukusta ollut tooosi kiva joka välissä. Toinen rata oli hyvä, itse tein yhden mokan, mutta sijoitus silti kolmas. Mm. kiva aktivointipallo palkinnnoksi. :) Kolmannella radalla hölmö pussin ohitus ja virhettä korjatessa Tiuku käveli pussin päältä, joten siitä taas hylkäys, mutta muuten meni hienosti ja oli kivaa! :)

- Näyttelytreeneissä pitkästä aikaa maanantaina 22.10; Helmin kanssa kertailua ennen Seinäjokea, Tiuku pääsi lopuksi kanssa vähän ravailemaan palkaksi odottelusta ja oli ihan intona! Harmi ettei taitais sama moodi olla tosipaikan tullen ;)

- Seinäjoki KV 27.10 w/Helmi: NUO ERI1. Tuomari Peer Primoz, Slovenia: "Bigger bitch of excellent propotions. Correct head. Enough chest. Typical angulations. Excellent movement" Helmi esiintyi hienosti ja olen ihan tyytyväinen nuorten luokan voittoon, minkäs sille voi että vähän on iso tyttö :)

Mun uskollinen tavaranvahtija <3

Pakkaset ja ensilumi saavuttivat Vaasankin, täällä ollaan ihan tyytyväisiä että kurakelit hellitti. Tiuku on iiihan karvaton, Helmi alkaa pudotella turkkiaan; vaihteeksi siis turha kuvitella että kämppä pysyis siistinä. Huoh :) Tytöt on sopeutunut ilmeisen hyvin elämään ihan vaan näin me kolmestaan ja ovat matkustaneet uudessa autossa takaluukussa tosi näppärästi! Loppuvuodelle on suunnitelmissa vielä yhdet tai kahdet agilitykisat Tiukun kanssa, Helmin silmätarkastus Vaasassa ja mahdollisesti uusintalonkkakuvaus Seinäjoella sekä Messarin näyttelyt Aatan kanssa.

Kippurat kerälläEi kommentteja:

Lähetä kommentti