perjantai 15. kesäkuuta 2012

Tiistain tokoepikset ja agitreenit

Tiistaina oltiin Helmin kanssa toista kertaa tokoepiksissä, tällä kertaa Kasarminkentällä ja järjestäjänä Merkenkurkun Noutajat ry. Ihan hienosti meni, etenkin seuraamiseen ja seisomaan jäämiseen olen tosi tyytyväinen! Maahanmeno tökkii jostain syystä, vaikka se oli vielä vähän aikaa sitten tosi vahva liike Helmille, ehkä seisomaan jäämisen jankkaaminen on tehnyt tehtävänsä. Hyppyyn pitäisi keksiä jotain ihan oikeasti uutta, Helmi on vaan liian fiksu ja tietää kyllä koska sitä namialustaa ei esteen taakse ole laitettu. Luoksetulossa edelleen pientä ongelmaa siinä viereenkiepsahtamisesta, tiistaina vauhti hiljeni hiukan ennen muo ja Helmi jäi mun eteen seisomaan ja katsomaan kysyvästi että ööh, mitäs nyt pitikään tehdä?

Mutta seuruu tosiaan napakymppi ja kokonaisuutena ihan jees kuitenkin. Pisteitä 187 ja sijoitus 2/6! :)

Luoksepäästävyys 10 - just niinkuin treenattu :)
Paikalla makaaminen 1min 10 - aika rento, viereennousussa meinas pompata taaksepäin takapalkan toivossa
Seuraaminen kytkettynä 10 - wau!
Maahanmeno 8 - meni ehkä tuhannesta käskystä vasta maahan.. Muilta osin ok.
Luoksetulo 9 - viereentulon ongelmia
Seisominen 10 - jee!
Vapaa hyppy 7,5 - irtoaminen.. huoh.. 
Kokonaisvaikutus 10 - ei kai se sit niin pahalta näyttäny :)


Tokoepiksistä kiidettiin suoraan treenikentälle ja Tiukun agilitytreeneihin. Tiuku on vaan niin paras <3 Ihan mahtava treenikaveri. Tässä video päivän radalta :)


Keskiviikkona Tiukulla alkoikin juoksut, joten nyt jää treenit pari viikkoa välistä. Harmi, mutta jospa loppukesästä ja syksyllä sitten startataankin jo virallisissa! :)

Muokkaus: Ainiin, mähän unohdin kokonaan täällä hehkutella, että viime torstaina oltiin Tiukun kanssa Rantacupin avauskisoissa eli epävirallisissa agikisoissa Maalahdessa Canis-areenalla ja Tiuku jatkoi voittosuoraa! Medimöllien rata oli tosi kinkkinen, ja meillekin osui radalle karkaaminen puomille, mutta kun muillekin osui virheitä matkalle ja meillä oli nopein aika, niin täydet pisteet napsahti tilille cupin avauksesta, sijoitus siis 1/8! Tiuku teki loistavaa duunia :)

2 kommenttia:

  1. Hienoa! Täytyy oikeasti alkaa katsomaan jotain tokokokeita meille tänävuonna.. Menetämme muuten vuoden "tokoshiba" tittelin kun kokeissa kävijöitä on kohta useita.

    Osaako Helmi naksutinta? Voisi ihan vain kokeilla estettä vaikka yhdellä laudalla ja antaa koiran pähkäillä mistä naksaus tulee, siis esteen ylittämisestä. Tuosta sovelsin meille hyppynoutoon takaisintulon, jossa Ganon ei kierrä estettä vaikka olisin heittänyt kapulan vinoon (ajattelin että niin siinä tulee varmasti tapahtumaan kun mun pitää heittää jotain...) Hienosti se aina viimehetkellä koukkaa esteelle koska esteen ylitys on se "juttu"

    VastaaPoista
  2. Heh, ja mä kun juuri tuossa mietin että hitsi kun tää toko onkin vaikeeta, kun saat yhden tai kaksi vaikeaa liikettä toimimaan, alkaa pakka seota muissa liikkeeissä ja kisoihin ei uskalleta ehkä sittenkään ikinä! :) Noh, eiköhän me joskus, mutta Helmi on sen verran teini vielä ja mä tykkään lähteä kisoihin vasta kun ihan oikeasti on sellainen "varma" olo kaikkien liikkeiden suhteen, joten ei varmaan kamalasti kiirehditä virallisiin.


    Helmi osaa naksutinta joo, mietin itsekin että pitäis varmaan antaa sen jotenkin itse oivaltaa tuo hyppy uudella tavalla. Ois kiva kun olis tokoeste itsellä käytettävissä kotona treenailuun, mutta voi olla etten saa missään nikkaroitua mitään riittävän paljon virallista tokoestettä muistuttavaa kyhäelmää, joten pitää nyt vaan muistaa joka viikko treeneissä työstää tuota hyppyä ja ottaa naksu mukaan.

    Kiitos kommentista ja vinkistä!

    VastaaPoista