torstai 10. toukokuuta 2012

Kootut kuulumiset

Blogin päivitys on taas jäänyt vähän vähälle, tää kevät on jotenkin ollut aika hurlumheitä. Opiskelua, työkoulutuksia, töitä, sairastamista, pääsiäisreissuilua, vapun juhlintaa ja niin edelleen. Seliseli :)

Pääsiäisestä vielä sen verran, että sitä vietettiin siis Salossa ja sunnuntaina Tia ja b&t neiti Keira tulivat kylään. Juku että bläkkäriparivaljakolla oli kivaa! Ja meillä muillakin. Keli oli mukavan aurinkoinen, seuraavassa muutama kuva :) Kiitos Tia kivasta päivästä!














Aata lähti sitten pääsiäisen jälkeen Vaasaan mukaan ja Vaasan näyttelyn ym. kuulumiset kirjoittelinkin jo aiemmin :) Vappua koirat viettivät porukalla Salossa.

Toko- ja agitreenit ovat jääneet oman sairasteluni vuoksi aika vähälle ja nyt onkin jo kesäkausi alkanut ja uudet ryhmät odottavat. Helmin kanssa oltiin vikoissa tokotreeneissä ennen vappua ja tyytyväinen voi olla kyllä edistymiseen. Paikallaanmakuut on rauhallisia ja varmoja, luoksetulot tosi reippaita ja iloisia ja sujuipa se seisomaan jääminenkin jo! :)

Viime perjantaina käytiin hakemassa Tiukun kanssa Woffin agiepiksistä kisatreeniä alle. Kyseessä oli Woff-agilitycupin kolmas osakilpailu, ensimmäisessä medikoiria ei ollut ollenkaan ja nyt Tiuku otti sitten jo toisen voiton! :-) Mitäpä tuohon sanoisi, meillä oli taas tosi hauskaa ja ihanneaika alittui semmoisella parilla kymmenellä sekunnilla, wau! Toiseksi tulleeseenkin eroa oli kymmenisen sekuntia, joten vauhtiongelmista ei ainakaan voi puhua :) Nyt pitäisi vaan saada aikataulut järjestymään ja startata vihdoin virallisissa, ei me tästä Tiukun kanssa enää tämän valmiimmiksi tulla!

1 kommentti:

  1. Kiitos itsellesi, ja kiitos hienoista kuvista jälleen! :) Ja tsemppiä sinne virallisiin!

    VastaaPoista