sunnuntai 15. huhtikuuta 2012

Vaasa KV


Aatan eka esiintyminen aikuisten luokissa on takana ja lopputuloshan oli vallan mainio: JUN ERI1 SA PN2 SERT!! Päivä ei kyllä muuten mennyt ihan putkeen, aamusta alkaen sitkeää lumipyryä ja näyttely pääsi uutisotsikoihinkin aiheettomien palohälytysten vuoksi. Ensimmäinen hälytys ja hallin tyhjennys tapahtui juuri kun meille oltiin iskemässä ruusukkeita käteen, kehät valmiiksi jo melkein 1,5h myöhässä :D Aatan turkki oli aika kaameassa kunnossa ja mietin välillä jo näyttelyn skippaamista (kun puunaus pitkin viikkoa ja pesukaan ei oikein piilottanut läikittäin irtoavaa, oikeaoppisen harmahtavaa pohjavillaa), mutta kun kerran oltiin ilmoittauduttu ja tiedän että Aata todella nauttii esiintymisestä, lähdettiin kuitenkin kokeilemaan josko ei olisi kuitenkaan koiraa karvoihin katsominen :) Jarmo Vuorinen kehui Aataa kovasti ja totesi vielä parhaan nartun ja samalla ROP:n valinnassa (SA vain Aatalle ja veteraaniluokan nartulle), että ensi kerralla kun neidin turkki on paremmassa kunnossa niin laitetaan sijoitukset toisinpäin! :) 

"Lupaava juniori, jolla oikeat mittasuhteet. Erinomainen pää ja ilme. Vahva kaula. Riittävästi kulmautuneet raajat. Ikäisekseen erinomainen runko ja vahva ylälinja. Oikein kiinnittynyt ja kannettu häntä. Liikkeessä kääntää hieman eturaaj. sisäänpäin. Tyylikkäät sivuliikkeet"

Pakko vielä todeta, että Pikku-Mustikkaa on kyllä aivan mahtava esittää! Edelleen. Joka kerta. Missä vaan. Sitä tuntee itsensä ihan ammatihandleriksi, kun toinen on niiin messissä kuin olla vaan voi :) Käytiin näyttelytreeneissä VAS:lla keskiviikkona kenraaliharjoitukseksi ja koko tunnin Aata jaksoi tapittaa ja odottaa että pääsis vaan esiintymään uudestaan ja uudestaan! Sama homma kehässä tositoimissa. Mahtava tyyppi!! :)

2 kommenttia:

  1. Ihan huippua! Onnittelut vielä tätäkin kautta. Tosi kiva, että tuomarit eivät aina kiinnitä liikaa siihen turkkiin huomiota, koska näiden kanssa tuo turkin ajoittaminen on tosi vaikeaa. Ja upeaa, että bläckäritkin välillä pärjää!

    VastaaPoista