keskiviikko 15. helmikuuta 2012

Pakkasia paossa ja ystäville haleja

Lämpömittarin lukemat pyörivät edellisviikolla -20 ja -30 asteen välillä. Karvaton Tiuku joutui päivälenkeillä pitämään lämpömanttelia päällään, kun tassujen nostelu ja tärinä on alkoi parin sadan metrin päästä kotiovelta. Kun Tiukulla oli takki päällä ja lenkittäjällä paljon vaatetta, niin päästiin lenkkeilemään suht. pitkiä lenkkejä kirpeästä ilmasta huolimatta. Helmiä pakkaset eivät ole häirinneet, neidistä on paljastunut varsinainen lumikahlaaja.

Nyt on onneksi jo kelit lauhtuneet ja ollaan taas päästy treenaamaankin. Helmin juoksut ajoittuivat sopivasti pakkasien kanssa samaan syssyyn! Treenikuulumisia seuraavassa postauksessa, ollaan oltu aika aktiivisia tauon jälkeen. Alla kuvasatoa reilun viikon takaa, sisällä niitä pakkasia ollaan pääosin oltu paossa ja karvatytöt melkein kilpailivat parhaista päiväunipaikoista :)





Mun dataseuralainen


Sarjassamme Tiuku tahtoo pitää huolta laumastaan :)

Paras paikka :)






Kuvien myötä vielä myöhästyneet ystävänpäivähalit ja -terveiset kaikille ihanille kaksi- ja nelijalkaisille ystävillemme! Tänä vuonna meidän ystävänpäivä sujui rennoissa tunnelmissa kotosalla ja agilitytreeneissä. Tasan vuosi sitten kävin muuten hakemassa Saksasta Suomeen yhden parhaimmista ystävistäni, Helmin <3



2 kommenttia:

  1. Missä kuvat missä Sini röhnöttää sohvalla? :D

    Shibat ja mukavuudenhalu, suloista!

    VastaaPoista
  2. Haha :D Ne on "salaisissa kansioissa" ja säilyy siellä ;) Ei vaan, yleensä noita mun ja tyttöjen rähnötyksiä ei kameran muistikortille ikuistu, kun kamera ei paljon tuppaa muiden kuin mun käsissä meillä olemaan :)

    VastaaPoista