keskiviikko 3. elokuuta 2011

Weekend


Takana on taas yksi kesäviikonloppu reissussa :) Perjantaina illalla ajelimme Vaasasta Sastamalaan Aleksin suvun kotitilalle viettämään rentoa viikonloppua ja valmistautumaan Helmin kanssa sunnuntain Porin näyttelyä varten. Perjantaina bongasimme ilokseni läheltä määränpäätämme agilitykentän - ei varmaan ole vaikea arvata mihin suuntasimme heti lauantaina aamupäivästä :D

Tiuku hiffasi heti kentälle päästyään että JES, tämähän on agilitykenttä! :) Olipa kiva nähdä miten koko koiran olemus muuttu leikkisän innokkaaksi, ei ole epäilystäkään etteikö agility olisi Tiukusta hauskaa. Juuri niinkuin pitää ollakin :) Helteestä huolimatta Tiuku jaksoi painaa esteitä, menimme yksittäisinä keinua ja keppejä ja tehtiinpä pieni ratakin pari kertaa. Aleksikin pääsi ohjaksiin kun halusin saada Tiukusta pari agilitykuvaa, Aleksi ei tietysti ole ennen agilitya kokeillut, mutta eipä se paljon haitannut kun Tiuku tiesi tasan tarkkaan mitä pitää tehdä :-) Ihana tyttö! Tuli muuten harjoiteltua pöytääkin, se on este joka välillä jää unohduksiin. 




Helmi piti tuttuun tapaan huolen, ettei häntäkään unohdeta. Eli inahteli kentän laidalla kun treenasimme Tiukun kanssa :D No, Helmi pääsi vähän tokoilemaan, kokeilemaan puomia ja A-estettä sekä tekemään viime hetken harjoitukset näyttelyä varten. Harjoittelusta on ilmeisesti ollut hyötyä, koska sunnuntain koitos sujui tosi hienosti! Helmi ei näyttelypaikalla ollut moksiskaan (ahne mikä ahne), joten kehässä seisominen sujui nakkien avustuksella oikein kauniisti. Pöydällä tyttö oli myös ihan super, uteliaana nuuskutteli tuomaria ja antoi tunnustella kaikessa rauhassa eikä ryhti tippunut lainkaan :) 

Helmin tulos oli hienosti PEK1, KP ja ROP-pentu. Tuomari Jussi Liimatainen kirjoitutti 7,5kk Helmistä näin: "Hyvärakenteinen narttupentu. Kaunisilmeinen lupaava pää. Posket vielä puuttuvat. Erinomaiset silmät ja korvat. Kaunis niskalinja. Hyvä, tiivis etuosa ja sopiva runko. Lanneosa on hieman pitkä. Erinomainen takaosa ja hännänkiinnitys. Kauniit joustavat liikkeet." Olen oikein tyytyväinen Helmin käytökseen ja arvosteluun, tuomari oli melko tiukka ja toinen kisannut kaunis pentu jäi ilman kunniapalkintoa eikä aikuisissakaan palkittu rotunsa parasta. Tästä on hyvä jatkaa! :)



Kiva viikonloppu taas takana, nyt pitäisi jaksaa vielä tämä ja ensi viikko töitä ja sitten koittaa loma, jihuu! :) Seuraavassa postauksessa lisää treenikuulumisia, Tiukulla riittii intoa viikonlopun jäljiltä tiistain agitreeneihin ja Helmillä alkoi tänään tokokurssi. Kyllä pikkuneidistä vielä tokokoirakin leivotaan :-)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti