torstai 8. syyskuuta 2011

Odotettu pentutapaaminen!

Viime viikon lauantaina vietettiin Mirai No -pentutreffejä. Saatiin meidän oma nelikko, Tiukun tyttötrio, Fumiko ja vielä trion serkkupoika Shiro samalle tontille painimaan ja tutustumaan toisiinsa :) Sää oli mitä mahtavin, ilmeisesti kesän viimeinen hellepäivä, joten kyllähän meidän kelpasi katsella koirien tohinoita :) Yhteensä paikalla oli parhaillaan 11 koiraa, kun myös Miyun "isosisko" sheltti Mandy oli tietysti taas mukana ja Tiakin käväisi shibansa Haikun kanssa paikalla. Vilinää siis riitti!

Koirat tulivat tosi hienosti toimeen, isossa laumassa on se hyvä puoli, että jos yhden kanssa tulee pientä kränää, voi vaihtaa toiseen painikaveriin. Iitu, joka ei niin välitä väenpaljoudesta, sai olla suurimman osan ajasta sisällä ja Helmi joutui olemaan hihnassa, koska Helmi on välillä turhan tarkka omista ihmisistään, leluistaan ja reviiristään enkä kameran takaa ja kaiken hulinan tuoksinnassa pystynyt vahtimaan Helmin käytöstä. Pikkupennut Fumiko ja Aata muodostivat selvästi aika teräksisen kaksikon, vauhti-Fumikolla oli erityisen hauskaa kaivamansa kuopan kanssa. :)

Kaunis kiitos kaikille koirien omistajille kun tulitte paikalle, oli ihana nähdä! :) Sen enempää tarinoimatta, kuvat puhukoon puolestaan: 



















Kaikki kuva yllä © Linda Malmlund










Ei kommentteja:

Lähetä kommentti